Updated post - Corona

עדכונים שוטפים ושימושיים (מתעדכן)

מרץ 22, 2020

בוגרות ובוגרים יקרים, לאור המצב החלטנו להנגיש עבורכם מידע ממקורות שונים שיתכן ויהיה לכם שימושי בהתמודדות עם אתגרי השעה. מוזמנים לפנות אלינו עם הצעות נוספות - נעשה כמיטב יכולתנו בכדי לשתף ביוזמות, להוסיף את המידע ולסייע בהנגשתו. את ההצעות מוזמנים לשלוח במייל: alumnifriends@savion.huji.ac.il או שלחו הודעה בפייסבוק. המון בריאות לכולם, נעבור את זה ביחד גם כשרחוקים. ביחד. הכי טוב.

תודה, לגיל עמית עוזר בכיר למנכ"ל האוניברסיטה העברית, אגף השיווק של האוניברסיטה העברית, האגף למנהל הסטודנטים של האוניברסיטה העברית,  אגף משאבי אנוש של האוניברסיטה, לאגף לקשרי חוץ ופיתוח משאבים באוניברסיטה, ולפורום עצמאים ויזמים של ירושלים על עזרה בריכוז מידע והכנת תכנים.

הסמינר המכוני של המכון ללימודים עירוניים ואזוריים מארח

מאי 5, 2019

בכל שנה ניתנת סדרת הרצאות בנושא אקטואלי שנוגעת בסוגיות בוערות בתחום התכנון. קישור לפרזנטציות של מרצים אורחים.

בשנת 2018 - 2019 הסמינר מתמקד בהתחדשות עירונית ומאפשר לתלמידי התכנית לתכנון ערים להעמיק בסוגייה ממגוון זוויות, להכיר את אנשי המקצוע המובילים בתחום, ולעודד שיח בין הסטודנטים ועם עולם התכנון.

סנן לפי חודש